понеділок, 31 липня 2017 р.

Бібліотека для дітей разом з усіма святкувала День міста на "Володимирському узвозі"


Наш  древній  Володимир - Волинський  відсвяткував свій 1029-й день народження. День міста-2017 пройшов дуже весело і незабутньо! Панували відмінний настрій і чарівна атмосфера! Ігри, танці, пісні, творчість майстрів і майстринь, приємні сувеніри,  виставки — все це налаштовувало на позитивний лад! Міська бібліотека для дітей також відзначила це чудове свято і запросили всіх бажаючихн під «Бібліотечну парасольку» Усі , хто любить наше рідне місто, цікавиться  його історією   мали змогу познайомитись з книгами  і старими фотографіями про наше місто, які були представлені на книжковій виставці «Володимир – Волинський: прогулянка  книжковим містом».
«Княже місто моє, я бажаю тобі…» це виставка – привітання для тих, хто бажав поздоровити своє рідне місто з іменинами.

 Бібліомайстерня запросила до себе шанувальників  модульного орігамі, тут Юля Глущук для вісіх бажаючих провела майстер клас.

 Для любителів ігор бібліотечні працівники підготували краєзнавчу вікторину і веселу бібліотечну лотерею.

 Шаленною  популярністю серед відвідувачів користувалась бібліотечна фотозона ,тут кожен бажаючий мав змогу зробити бібліоселфі з книжковим тортом і бібліопанною  зробленою з журнального паперу.
 

А ті хто любить читати, мали можливість записатись, вибрати  і взяти книгу до дому прямо тут у нашій «Бібліотечній парасольці».
В цей день було море позитиву і  посмішок. Свято пройшло дуже весело, людно та цікаво!

Немає коментарів:

Дописати коментар