вівторок, 18 червня 2024 р.

Літні забави в бібліотеці "Разом читаємо, творимо, розважаємось"


Літня пора - час відпочинку, подорожей, ігор, а ще безліч спостережень і запитань. А цікаві книги здатні повести новими шляхами у світ чудес і пригод.
Зустріч з книгами відбулась у дитячій бібліотеці вихованців табору "Вітрило" ліцею N 3, загін "Котики-патріотики",(вчителі Світлана Михайлівна Дудко, Тетяна Миколаївна Войтович). Читайлики цікаво провели час, брали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, вибрали книги, які будуть читати на канікулах. А на майстер класі виготовили закладку "Олівець" для улюбленої книжечки.









середа, 12 червня 2024 р.

Літературно- розважальне свято «Пригоди повітряної кулі».


Розпочалися літні канікули , але в бібліотеки і в книги канікул немає. Протягом літнього періоду ви зможете гарно відпочити відправитися в захоплюючу подорож по сторінках улюблених книг , прийняти участь у різноманітних заходах,які проходять в бібліотеці, поспілкуватися з однолітками. От і сьогодні в дитячій бібліотеці провели чудове літературно- розважальне свято «Пригоди повітряної кулі». Свято пройшло цікаво та весело. Діти із задоволенням приймали участь у конкурсах і власноруч виготовили яскраві повітряні кулі. Отже, на канікулах сумувати ніколи— приходьте до бібліотеки за втіхою!!!

https://www.facebook.com/reel/3746868635609108?locale=uk_UA










пʼятниця, 7 червня 2024 р.

Подяка від студентів-практикантів


Ми,студенти-діловоди Ковальчук Вікторія, Кукевич Аліна, Оксентюк Софія, Худа Катерина, Хомюк Аня,мали можливість пройти практику в чудовому місці – «Бібліотеці-філії для дітей №1»КЗ «Володимирська публічна бібліотека». Це був незабутній досвід, який збагатив нас знаннями, навичками та цінними знайомствами.
Хочемо висловити щиру подяку колективу бібліотеки за теплий прийом, щиру допомогу та невичерпне джерело натхнення. Особливу вдячність ми відчуваємо до Островської Тетяни Іванівни завдяки якій ми пізнали усі тонкощі роботи бібліотеки з юними читачами. Її мудрі поради, професійні знання та щира зацікавленість у нашому розвитку допомогли нам зробити перші кроки у світі бібліотечної справи.
Не можемо не згадати й про чудову атмосферу, яка панує в бібліотеці. Тут завжди затишно, привітно та цікаво. Співробітники бібліотеки – це справжні ентузіасти своєї справи, які щиро люблять дітей і роблять все можливе, щоб зацікавити їх читанням.
Під час практики ми брали участь в організації та проведенні різноманітних заходів для дітей: літературних вікторин,пізнавальних екскурсій,дитячих свят,цікавих майстер-класів. Це був чудовий досвід, який допоміг нам краще зрозуміти психологію дітей, їхні інтереси та потреби.
Ми також мали можливість познайомитися з читачами бібліотеки, поспілкуватися з ними та дізнатися про їхні улюблені книги. Це допомогло нам краще зрозуміти роль бібліотеки в житті людей, її важливість для розвитку особистості та виховання підростаючого покоління.
Хочемо висловити окрему подяку Володимирському педагогічному фаховому коледжу імені Агатангела Кримського за те, що надав нам цю чудову можливість пройти практику. Завдяки знанням та навичкам, отриманим в коледжі, ми змогли швидко адаптуватися до роботи в бібліотеці та виконувати свої обов’язки на належному рівні.
Практика в «Бібліотеці-філії для дітей N1» КЗ «Володимирська публічна бібліотека» стала для нас цінним досвідом, який ми ніколи не забудемо. Це був час, сповнений нових знань, цікавих зустрічей та незабутніх вражень. Ми щиро вдячні за цю можливість та рекомендуємо всім студентам, які прагнуть до розвитку та самовдосконалення, пройти практику в цій чудовій бібліотеці.#практика_діловодів

Літні забави в бібліотеці " Разом читаємо, творимо,розважаємось"

Канікули - це відпочинок, розваги, можливість провести час цікаво та з користю. Пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання.
Вихованці табору "Калина ", ліцею N 2 загін "Вогники"(вчителі Анна Стащук, Мирослава Луцюк, Ірина Місюра) завітали до дитячої бібліотеки де весело провели час за іграми, конкурсами, вікторинами, ознайомленням з книгами та журналами. А на майстер-класі , який провели студенти педагогічного-фахового коледжу Софія Оксентюк, Аліна Кукевич, Вікторія Ковальчук, Катерина Худа, Анна Хомюк з великим задоволенням навчилися виготовляти маленькі книжечки.








четвер, 6 червня 2024 р.

Літні забави в бібліотеці "Разом читаємо, творимо, розважаємось"

Літо. Книга. Позитив.
Сьогодні зібралися у стінах дитячої бібліотеки вихованці табору "Калина" ліцею N 2, загін "Котики"(вчителі Валентина Серйогінова, Алла Сурмик).
Дівчатка та хлопчики ознайомились з бібліотекою, цікавими книгами, приймали участь у вікторинах, іграх, конкурсах, а ще власноруч створили закладку для улюбленої книжечки.






середа, 5 червня 2024 р.

Літні забави в бібліотеці "Разом читаємо,творимо, розважаємось"

Літо. Книга. Позитив.
Літо - це час активного відпочинку, подорожей, пора сонця, води, свіжих ягід та фруктів. А розширити свій світогляд, збагатити себе новими знаннями та враженнями, звісно допоможуть книги.
Сьогоднішній день у дитячій бібліотеці був наповнений веселощами, сміхом, цікавими іграми, конкурсами, вікторинами, переглядом гарно іллюстрованих книг на різну тематику.
А завітали на розважальну програму вихованці табору "Калина" ліцею N 2, загін "Бедрики"(вихователі Тетяна Демчук, Ольга Дячук).
Допитливій малечі було цікаво та весело.