вівторок, 30 липня 2024 р.

Творча майстерка "Подарунок другу"

Літо— улюблена пора року багатьох дітлахів та дорослих. Це час відпочинку,нових пригод,подорожей,знайомств. Це найкращий час для спілкування з близькими людьми та друзями. Саме влітку 30 липня, у всьому світі відзначають Міжнародний день дружби.
Що може бути прекрасніше, ніж щира і міцна дружба. Саме це почуття потрібно прищеплювати дітям з раннього віку. От і сьогодні в дитячій бібліотеці провели майстер- клас «Подарунок другу». Діти з радістю виготовили чудові , яскраві подарунки своїм товаришам.








четвер, 18 липня 2024 р.

Віртуальна виставка « На гостину до Йосипа Струцюка».


Йосип Струцюк – автор багатьох поетичних збірок, драматичних творів, пісень, кінофільмів, котрі не раз здобували найвищі нагороди.
Йосип Струцюк – перший лауреат обласної літературно-мистецької премії імені Агатангела Кримського (1992). Також він – член Нацiональної спiлки письменникiв з 1970 року, лауреат лiтературно-мистецької премії імені Богдана-Нестора Лепкого, «Благовiст», заслужений діяч мистецтв України.
17 липня письменник відзначив свій 90 ювілей. З нагоди цієї події бібліотечні працівники Володимирської бібліотеки-філії для дітей підготували віртуальну виставку « На гостину до Йосипа Струцюка».
Приємного читання!

субота, 13 липня 2024 р.

Майстер – клас «Квітка сонця»


Володимирська бібліотека-філія для дітей також долучилась до заходів з нагоди святкування Дня міста.
На креативній галявині бібліотечними працівниками був проведений майстер – клас «Квітка сонця». Дітям було цікаво створювати ці гарні сонячні квіти, адже виготовляли вони їх не просто з картону, а з паперових одноразових стаканчиків.










пʼятниця, 12 липня 2024 р.

Тематична виставка «Древнє місто моє»


Володимирська бібліотека-філія для дітей N 1 до Дня міста організувала тематичну виставку: «Древнє місто моє» , на якій представлені книги, фотоальбоми та фотографії про стольний град Володимир.Якщо ви хочете пізнати історію міста більше, зазирнути у її минуле, тоді запрошуємо вас до дитячої бібліотеки.

вівторок, 9 липня 2024 р.

літературне читання "Ігор Калинець - дітям"


Ігор Калинець талановитий український поет, автор чудових віршів, забавлянок, казок. Він дуже любить дітей і добре знає, як написати для них казочку, щоб була вона цікавою, і аж захоплювало дух! Щоб могли хлопчики і дівчатка змалечку засвоювати багатство і різнобарв'я своєї рідної мови.
У дитячій бібліотеці відбулось літературне читання "Ігор Калинець - дітям". Юні читачі познайомились з творами письменника - ювіляра, послухали казку "Парасольцьо та інші", а на майстер класі власноруч виготовили різнокольорові парасольки.