субота, 24 серпня 2024 р.

Майстер-клас "Кольори,що дають надію"

 


"Бібліотека-філіядля дітей №1"  та  "Володимирська публічна бібліотека" долучились до заходів з нагоди Дня Незалежності України.

Працівники бібліотеки підготували та провели майстер-клас "Кольори,що дають надію". Діти із задоволенням створювали власноруч чудові прикраси у жовто-блакитних кольорах. https://www.facebook.com/reel/1069306141211114



пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

Презентація книжкової виставки "Шлях до незалежності"

Книжкова виставка "Шлях до незалежності" оформлена в «Бібліотеці для дітей №1 КЗ «Володимирська публічна бібліотека» спільно з КЗ «Мангушська публічна бібліотека», є спеціальною подією, присвячена до святкування Дня Незалежності України. Виставка фокусується на літературі, яка висвітлює історичний шлях України до суверенітету та незалежності.
На виставці "Шлях до незалежності" представлені книги, що розкривають ключові етапи боротьби за незалежність, починаючи від козацької доби та до сучасності. Особлива увага приділяється періодам національного відродження, боротьбі за державність у XX столітті, а також подіям, що передували проголошенню незалежності в 1991 році.
Виставка включає:
- Історичні праці: книги про визначні події, постаті та явища, що формували національну свідомість і державність України.
- Документальна література: збірки архівних документів, мемуари та свідчення учасників визвольних рухів.
- Дитяча література: книги для юних читачів, що розповідають про важливість незалежності та знайомлять з історією України у доступній формі.
Ця виставка є важливим культурним заходом, який підкреслює значення національної незалежності та зберігає пам'ять про героїчні сторінки української історії. https://www.facebook.com/100084264106345/videos/8274349695919970?locale=uk_UA

четвер, 22 серпня 2024 р.

Презентація тематичної виставки "Символи державності України"

В рамках святкування Дня Прапора та Дня Незалежності України та з метою національно-патріотичного виховання громадян, в "Бібліотека-філія для дітей №1" КЗ "Володимирська публічна бібліотека" організували спільно з КЗ "Мангушська публічна бібліотека" книжкову виставку "Символи державності України". Виставка об’єднала в собі книги, в яких описана історія нашої країни, книги про символи національної та державної величі, а також захоплюючі розповіді, присвячені людям, які вплинули на розвиток боротьби за незалежність. https://www.facebook.com/100084264106345/videos/855498626524781?locale=uk_UA

пʼятниця, 9 серпня 2024 р.

З Днем книголюба!


9 серпня ми відзначаємо чудове свято — День книголюба. Свято всіх, хто цінує магію слова.
Читання книг – це інвестиція у розвиток своєї особистості, свого характеру. І це прекрасно, коли хобі у тебе – читання.
Вітаємо усіх книголюбів і кнголюбчиків зі святом!
Зичимо цікавенних книжок, захопливого читання і неймовірних вражень!


















неділя, 4 серпня 2024 р.

Пізнавально-творчий фреш "Смугастий смаколик"


Спекотне літечко триває і сонечко пригріває.Усі шукають приємної прохолоди: хтось ховається у тіньочку густих дерев, хтось пірнає у річку, хтось рятується від спеки морозивом.
А у бібліотеці для дітей відбувся пізнавально-творчий фреш "Смугастий смаколик" ( до Всесвітнього дня кавуна).
Дівчатка та хлопчики гарно провели час, дізнались багато цікавого про кавун, відгадували загадки,слухали оповідання Василя Сухомлинського "Мамин кавун", виготовили віяло "Кавунова прохолода" та смакували солодкий, смачний кавун.