четвер, 22 жовтня 2015 р.

Казкова планета сеньйора Родарі

«Як це чудово знати, що книга друкується не для того, щоб лежати десь в пилюці  на вітрині або в шафі, а для  того, щоб її з відмінним апетитом проковтнули, з'їли, переварили сотні  тисяч  дітей». (Джанні Родарі)         


                                         
Бібліотекарі Володимир - Волинської міської бібліотеки для дітей підготували літературну подорож "Казки без підказки" по творах відомого італійського казкаря Джанні Родарі.   

 Під час подорожі діти познайомилися з творчістю дитячого письменника. Зустрілися з веселим хлопчиком-Цибуліно,малюком Франческо, хлопчиськом з надзвичайним голосом Джельсоміно, сеньйором Джепетто,цуценям Кнопкою та іншими казковими героями
Джанні Родарі - автор "найфруктовіших" казок. Вікторина "Фруктоманія" передбачала знання фруктів, які найчастіше зустрічаються на сторінках  творів автора.
А на завершення заходу бібліотекар молодшого відділу Марія Віталіївна Бардась ознайомила юних читачів з книжковою виставкою "Казкова планета сеньйора Родарі"



Веселі і бадьорі вірші  італійського письменника, його чарівні казки сповнені любові до дітей, ідуть через кордони, моря і гори завойовуючи все нових і нових вдячних читачів.   
                                              

Немає коментарів:

Дописати коментар