понеділок, 7 березня 2016 р.

Книжкова виставка "Шевченкове слово в віках не старіє"

Щовесни, коли тануть сніги
І на рясті засяє веселка,
Повні сил і живої снаги
Ми вшановуємо пам’ять Шевченка.
Є  імена,що  увібрали  у  себе  живу  душу  народу ,стали  невід'ємною  частиною  його  життя . Таким  іменем  для  нас , українців , стало ім'я геніального поета  Тараса  Григоровича  Шевченка.
Він прожив усього 47 років, із яких 24 був у кріпацтві, 10 років мучився в солдатській неволі на засланні, і всього 13 років був вільною людиною.
 Тарас Шевченко залишив нам свої неоціненні духовні надбання — твори і світлу добру пам'ять про себе. Він пробуджував своєю творчістю любов до Батьківщини, кликав сильних духом на подвиги, вселяв у слабких надію і віру. Ми повинні завжди пам'ятати про генія українського народу.
До дня народження Великого українського поета  в  Володимир – Волинській міській  бібліотеці для дітей організовано  книжкову виставку  "Шевченкове слово в віках не старіє", на якій представлені матеріали  про життя та творчість великого письменника, а також його літературна спадщина.  Тож запрошуємо всіх бажаючих  завітати  до нашої бібліотеки і ознайомитися із даною виставкою, та  відчути  гордість від того , що маємо  безцінний  скарб слово Тараса, великого  Кобзаря  української  нації 





Немає коментарів:

Дописати коментар