четвер, 10 жовтня 2019 р.

Патріотична година – зустріч «За землю, за волю, за козацьку долю»


На  патріотичну годину – зустріч «За землю, за волю, за козацьку долю» присвячену  Дню Захисника України до Володимир – Волинської дитячої бібліотеки,  разом з класним керівником Мар’яною   Книш , завітали учні 6-Г класу НВК №3.
Присутні  мали змогу перегорнути сторінки нашого славного минулого від козаків до наших днів,  та згадати про звитягу предків, які своїми звершеннями здобували й відстоювали українську свободу та незалежність, а також ознайомитись з  героями  сьогодення – які нині боронять нашу державу.
Ведучими заходу були Аня Коколюк і Софія Любинецька.

Учасники театрального гуртка ЦПО (керівник Галина Кучерук)  Андрій Бідун, Дмитро Савюк, Микола Скабук,  Андрій Басенюк і Софія Бернацька   розповіли юним відвідувачам  хто такі запорожці ,та  як ними ставали  і що треба вміти щоб  стати справжнім козаком, а Христина Прокопчук, Софія Поліщук і Настя Максимова прочитал чудові вірші про Україну.
Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять загиблих воїнів.
Гостем заходу був учасник АТО  старшина  Василь Луцюк. Душевна  розповідь  бійця  викликала  великий  інтерес  в юних відвідувачів.  Дітям  настільки цікаво було спілкуватись з Василем Васильовичом ,що запитанням здавалось не буде кінця.
Вихованці народної студії вокального співу «Лодомир» ЦПО Оля Луцюк, Богдана Андрійчук  та Анастасія і Ангеліна Слісарук ( керівник Галина Володимирівна Тюрікова) подарували присутнім  патріотичні  пісні про Україну, про мир і про героїв які не повернулися з поля бою.
На завершеня бібліотекар Тетяна Островська ознайомила присутніх з книжковою виставкою «Рідне земле моя, ти козацькою славою щедра!» на якій представлені книги, про козаків,  про Українську повстанську армію, про воїнів АТО, а також фотографії наших земляків які віддали своє життя заради мирного сьогодення.
Завідуюча бібліотекою Ольга Лівак привітала з прийдешнім святом  і побажала всім  здоров’я , затишку, спокою  та мирного неба.











Немає коментарів:

Дописати коментар