понеділок, 7 лютого 2022 р.

Кібервиставка «Комп‘ютер, безпечність і діти»

 8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету – Safer Internet Day під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».


День безпечного Інтернету в 2004 році запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. Україна до цієї ініціативи приєдналася в 2008 році.
З нагоди цієї дати в Володимир-Волинській дитячій бібліотеці оформлено тематичну виставку «Комп‘ютер, безпечність і діти».
Сучасний світ постійно змінюється. Комп’ютери, гаджети стали невід’ємною частиною нашого життя. Аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється і її перевагу становить молоде покоління - діти та підлітки, які часом не усвідомлюють, що може чекати на них у віртуальному просторі.
Література, представлена на виставці допоможе зрозуміти, що таке Інтернет, як ним уміло користуватися, про те, як зробити Інтернет безпечнішим і кращим для себе, як правильно знаходити інформацію, відвідувати сайти, скачувати фільми і музику, знайомитися і спілкуватися з друзями і багато чого іншого.
Запропоновані для перегляду матеріали будуть корисні для всіх, хто цікавиться світом інформаційних технологій.

Немає коментарів:

Дописати коментар