неділю, 19 лютого 2023 р.

Відеопрезентація «Їх небо прийняло, лишивши імена…»


Небесна сотня . Ким були? До чого прагнули? Звичайні люди, мирні громадяни, які вийшли на так званий Євромайдан, щоб відстояти своє право на мрію.

Учителі, студенти, підприємці та журналісти, вчені та академіки, художники та музиканти, громадські діячі та прості робітники. Усі ці люди – жителі різних куточків України. Такі, здавалося, різні…Але – ні! Вони були дуже схожими між собою серцями, у яких, на перекір безвір’ю, безнадії та ненависті, що нав’язуються над духом цього світу, жили віра, надія та любов. Віра – у перемогу добра над злом, правди – над неправдою та кривдою. Надія – на краще майбутнє для своєї країни, своїх дітей. Любов – до України, справжніми синами якої вони були, є і будуть.
Їх назвали «небесною сотнею» тому, що вони загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.
Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть в народній пам’яті, бо «Герої не вмирають!»


Немає коментарів:

Дописати коментар