пʼятницю, 22 березня 2024 р.

День періодики «Журнал дитячий відкривай, про все на світі почитай»

 


В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання, який проходить під гаслом «Читаюча родина єднає Україну» для користувачів Володимирської бібліотеки-філї для дітей N1, 22 березня було проведено день періодики «Журнал дитячий відкривай, про все на світі почитай». На гостину до бібліотеки разом із класоводом Оксаною Василівною Мудрик завітали учні 2-А класу ліцею №3.

День періодики-це своєрідний фестиваль новинок журнального світу. А подивитись, точніше, почитати є що!

Завідуюча бібліотекою Тетяна Островська розповіла дітям чим журнали та газети відрізняються один від одного та познайомила з періодичними виданнями, які є у бібліотеці – «Малятко», «Колобочок», «Малюк Котя»,«Смайлик», «Крилаті», «Яблунька», «Пізнайко», «Джміль», «Паросток», «Дитяча газета».
Подорожуючи сторінками журналів діти поринули у дивовижну країну,де заховані безліч таємниць.Зі сторінок журналів та газет можна отримати відповіді на безліч цікавих, мудрих, кумедних запитань, які постійно виникають у дітей і на які дорослі не завжди можуть дати відповідь.

Діти із задоволенням слухали всіляки журнальні цікавинки, розгадували загадки, кросворди, давали відповіді на запитання казкової вікторини.
Також в бібліотеці оформлено виставку періодичних видань «Усе навколо ожива, бо в гості йде донам весна» на якій представлені журнали весняної тематики.
На завершення бібліотекар Марія Бардась зробила аналіз читання читачів-учнів даного класу та нагородила найкращих невеличкими подарунками.
Тож, любі чомусики, приходьте до бібліотеки , читайте, насолоджуйтесь та відпочивайте разом з хорошою книгою та журналом.




Немає коментарів:

Дописати коментар