вівторок, 9 квітня 2024 р.

Студенти на екскурсії в біюліотеці


Сьогодні до Володимирської дитячої книгозбірні разом із наставником Ольгою Подворнюк -Уліта завітали студенти третього курсу Володимирського фахового коледжу ім. Агатангела Кримського, спеціальності "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа".
Для студентів було проведено оглядову екскурсію залами книгозбірні,а також відвідувачі мали змогу познайомитися із діловими паперами які є в бібліотеці.
Хочемо подякувати студентам та пані Олі за подарунки . Сьогодні фонд Володимирської дитячої книгозбірні збагатився на три книги краєзнавчого характеру,дві книги про місто Луцьк і ще одна, про Волинь вустами волинського поета «Подорожі з поетичним словом Йосипа Струцюка» автор Марія Лукашевич. У книзі-путівнику запропоновано культурно-туристичні маршрути, спрямовані на пізнання малої Батьківщини – Волині – через поетичне слово Йосипа Струцюка.
Дякуємо Марії Никанорівні за подаровану книгу та зичимо подальших успіхів та нових цікавих книг, а Оля Подворнюк-Уліта дякуємо за те, що любʼязно доставила цю книгу до бібліотеки.
Вся подарована література є справжнім скарбом для "Бібліотека-філія для дітей №1" КЗ "Володимирська публічна бібліотека", та її читачів.










Немає коментарів:

Дописати коментар