пʼятницю, 13 червня 2014 р.

Вихованці табору з денним перебуванням "Вітрило" НВК "ЗОШ I-III ступенів № 3 - ліцей, загони "Капітошки" та "Чемпіони" на екскурсії в дитячій бібліотеці

13 червня 2014 року вихованці табору з денним перебуванням "Вітрило" НВК "ЗОШ I-III ступенів № 3 - ліцей, загони "Капітошки" та "Чемпіони" разом зі своїми вожатими побували на екскурсії у Володимир-Волинській міський бібліотеці для дітей, яку провела досвідчений бібліотекар відділу обслуговування учнів 1-4 класів Марія Бардась.

Діти з цікавістю розглядали тематичну виставку "Літні промінці на книжковій сторінці", яку разом з бібліотекарями підготували студенти педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського відділу "Діловодство" Алла Бігун, Юлія Гусак та Марія Кабарчук.
Для тих хто полюбляє читати журнали і газети в бібліотеці діє виставка "Цікавинки з поштової скриньки" - саме ця виставка знайомить наших маленьких читачів з газетами та журналами, які вони зможуть прочитати в нашій книгозбірні.
Справжнім сюрпризом для екскурсантів було театралізоване дійство "Кожен має знати, як з книгою працювати", яке підготували учні 4-А класу НВК №3: Королева Книг (Сніжана Ментюкова), Книжечка (Катя Пилипчук), Читачка (Богдана Косовська), Книжковий лікар (Максим Романюк), Петя Замазуренко (Денис Васильєв).
На закінчення відбулася акція "Розкажи про бібліотеку другу", під час якої діти отримали візитки Володимир-Волинської дитячої бібліотеки.
Діти, які побували на екскурсії, також мали змогу взяти книжку додому. У бібліотеці всім дуже сподобалось, тому у них виникло бажання прийти сюди знову.



Немає коментарів:

Дописати коментар