четвер, 17 липня 2014 р.

День інформації "Золоті ключі краю: історія, культура, література"

В міській бібліотеці для дітей відбувся день інформації «Золоті ключі краю: історія, культура, література».
З вступним словом до відвідувачів бібліотеки звернулась завідувач дитячою книгозбірнею Ольга Адамівна Лівак яка наголосила на те, що знання про рідний край так само необхідні для розвитку дитини, як уміння читати і писати, адже саме знання рідного краю духовно збагачує, виховує глибоку повагу до народних традицій, дає кожній дитині пізнання себе, свого народу, своєї землі, допомагає правильно зрозуміти сторінки історії, формує уміння свято зберігати і передавати із покоління в покоління все створене нашими нащадками.

В цей день до бібліотеки завітали подружжя Галина Яківна і Андрій Васильович Микити - це прекрасні талановиті люди, які усе своє творче життя присвятили древньому Володимиру. В даний час стіни книгозбірні прикрашають їхні неповторні ткані роботи, чудові гобелени. Гості розповіли про те як творяться ці шедеври, що надихає і спонукає їх для творчої майстерності.
Усі присутні мали можливість переглянути зібрані і подаровані Галиною Яківною світлини на яких зображені повоєнні і радянські часи міста Володимира-Волинського.
Бібліотекар Тетяна Островська ознайомила присутніх з книгами які є в фондах дитячої бібліотеки про наше древнє княже місто, її історію, культуру, літературу. А на завершення було запропоновано всім присутнім взяти участь в он-лайн вікторині «Чи знаєш ти історію свого міста»,яка розміщена на сайті Володимир-Волинської міської бібліотеки для дітей (тестова сторінка).

 



Немає коментарів:

Дописати коментар