вівторок, 20 вересня 2016 р.

Казки Франкові просто диво!

 «Життя мені мало всміхалось, а діти були тим весняним 
сонячним промінням, яке зігрівало моє серце».(І. Франко)







На  літературно – драматичну фантазію за збіркою Івана Франка «Коли ще звірі говорили»,яка відбулася в Володимир – Волинській міській бібліотеці для дітей ,завітали читачі бібліотеки — учні 3-А класу НВК № 3(класний керівник Наталія Юріївна Новосад)
Під час проведеного заходу діти познайомилися з  книжковою виставкою «Казковий світ Івана Франка». Бібліотекар Марія Бардась цікавою розповіла про дитячі роки малого Івана, про його велику любов до науки, про його мрію бачити свій народ, Україну вільними. А які чудові казки написав Іван Якович для дітей! Герої казок-тварини, що живуть і діють майже як люди.  Хоч вони написані в давні часи, але і  сьогодні  вчать чесності, справедливості, чуйності.  Бібліотекар провела  розважальну і повчальну мандрівку сторінками казок І.Франка, де діти брали активну участь у вікторинах: “Чи уважний ти читач?”, “З якої казки цей персонаж?”, “Чого вчить ця казка?”, ділилися враженням від прочитаних казок,  а Ангеліна Павлусенко,Тетяна Сачук,Інна Павлюк і Оксана Ковальчук презентували свої малюнки ,а найактивнішими на цьому заході були Мирослава Мельник, Аня Коколюк, Іванна Павлюк і Аркадій Гігера, тож активні і творчі хлопчики та дівчатка змогли отримати смачні та цікаві  подарунки. А на завершення  юні читачі  з великим задоволенням переглянули мультфільм  створений за  казкою І. Франка  «Фарбований лис».




Завдяки такому заходу діти вчились співчувати казковим героям, переживати за них, разом з тим і засуджувати витівки негативних персонажів.

Любі діти! Запршуємо вас до бібліотеки, читайте твори Івана Яковича Франка, які написані для вас від щирого серця.

Немає коментарів:

Дописати коментар