четвер, 29 вересня 2016 р.

«На розваги в бібліотеку»

  Бібліотека… Серце завмира,
Коли пірнаю в тишу таємничу,
Святилище пізнання і добра, 
Що в майбуття через минуле кличе.
30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. Символічно, що саме в день Віри, Надії, Любові і матері їх Софії відзначається це свято.
 Сама назва - Всеукраїнський свідчить, що це свято не тільки професійне, а загальнонародне, адже кожна людина хоча б раз у житті була у бібліотеці, а для багатьох вона стала рідною домівкою, бо без книги немає знань, поступу вперед.
Напередодні свята – Всеукраїнського дня бібліотек, Володимир – Волинська міська бібліотека  для дітей влаштувала свято читача «На розваги в бібліотеку». До книжкового храму завітали учні 2-В класу ЗОШ № 2,класний керівник Оксана Михальчук.  Для них було  проведено екскурсію «Бібліотека-книжкова скарбниця», під час якої бібліотекар Марія Бардась ознайомила дітей з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у відділі обслуговування 1-4 класів  . А активісти бібліотеки Оля Васильчук,Катя Бурлаченко,Софійка Марчак,Анастасія Курило,Карина Колесник і Станіслав Коваль підготували  для дітей  пізнавально  – розважальну програму. Діти взяли участь у  літературній вікторині, позмагалися у конкурсі загадок та  пісень,познайомилися з правилами користування книгою та бібліотекою.
Усі бажаючі записались до бібліотеки і взяли додому книги. Кожен читач зміг знайти для себе книгу за смаком.





Немає коментарів:

Дописати коментар