вівторок, 4 жовтня 2016 р.

Тварини - герої книг


Про Всесвітній день захисту тварин вирішили нагадати своїм читачам у  Володимир – Волинській міській бібліотеці для дітей.

До уваги користувачів представлено книжкову виставку «Тварини – герої книг», яка містить літературу про братів наших менших . Цікавий перегляд  літератури провела для відвідувачів бібліотекар   Марія Бардась . Вона розповіла присутнім про історію свята, яке святкують 4 жовтня,  в день пам’яті Святого Франциска Ассизського , заступник і покровитель звірів і птахів. Святий Франциск з особливою турботою ставився до усіх живих істот і відчував їх біль і страждання гостріше за свої власні.Рішення відзначати Всесвітній день тварин було прийняте 4 жовтня на Міжнародному конгресі прибічників руху захисту природи, який відбувався у Флоренції в 1931 році.

Всі, хто завітав цього дня до бібліотеки, дізналися багато цікавого про тварин.
Тож давайте не забувати про те, що ми одна велика сім’я на маленькій планеті і, роблячи добру справу, допомагаючи нашим братам меншим, ми допомагаємо собі. А прочитати цікаві  історії про своїх улюбленців ви зможете,завітавши в дитячу книгозбірю.

Немає коментарів:

Дописати коментар