четвер, 1 червня 2017 р.

Бібліосвято до Міжнародного дня захисту дітей: «Веселися, грай, книжки читай».


Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними.

Працівники Володимир – Волинської міської дитячої книгозбірні організували для дітей бібліосвято:  «Веселися, грай, книжки читай». До бібліотеки в цей день завітав загін  «Веселі гноми» (вихователь Ольга Володимирівна Куціян) пришкільного табору «Вітрило» НВК№3.

На свято завітали казкові герої Мальвіна (Юля Козачук ),Принцеса(Софійка Марчак),Пеппі Довгапанчоха(Катя Бурлаченко) і Поліанна (Анастасія Курило ), вони разом із  дітьми  поринули у світ пригод, де їм довелося позмагатися і  взяти участь у різних випробуваннях щоб здобути ключики від чарівної скриньки в якій знаходився указ її Величності.
 
 



На розсуд присутніх були також  представлені  книжкові виставки   «У літні пригоди з цікавою книгою» і «Хай живе дитинство і радіють діти». Діти з задоволенням розглянули нові, яскраві книги та обіцяли протягом літа якомога більше читати.

Не обійшлося і без традиційного конкурсу малюнка. За допомогою крейди маленькі відвідувачі перенесли на асфальт нестримну фантазію своїх дитячих голівок.


 

Приємно відмітити , що свято вдалося на славу. Учасники дійства отримали призи, солодощі, веселий настрій,заряд позитивної  енергії та шалене задоволення.

Немає коментарів:

Дописати коментар