вівторок, 19 грудня 2017 р.

Літературне свято - конкурс "Розкажу Миколаю, яку книжку я читаю"



На свято в день Святого Миколая в Володимир – Волинську міську бібліотеку для дітей завітали учні   4Б класу НВК №3, для них працівники бібліотеки разом з активістами Настею Єгіазарян і Богданом Шубою підготували літературне свято - конкурс «Розкажу Миколаю, яку книжку я читаю». В бібліотеці панувала святкова атмосфера, адже дітей вже зустрічала прибрана красуня ялинка і лунали пісні про Святого Миколая. 




















А ще  діти  взяли участь у грі « Добре сонечко», дітям потрібно було  подумати і на промінчику написати що вони  зробили у житті доброго і хорошого. Чим більше добрих справ зробили діти, тим яскравіше засіяло сонечко. 







В цей день юні відвідувачі бібліотеки також розповідали  легенди і вірші про Святого Миколая, а Даша Єрьоміна, Оля Абрамюк і Андрій Максимов самі склали вірші про Миколая.

 Бібліотекар Марія Бардась  ознайомила  всіх присутніх з книжковою виставкою  «Святий отче, Миколай, мою хату не минай! Подаруй мені потіху і торбину повну сміху, І здоров’я для родини, красну долю для Вкраїни». 





А на завершення діти всі разом заспівали пісню «Ой хто, хто, Миколая любить» і отримали гостинці від Святого Миколая.

Немає коментарів:

Дописати коментар