вівторок, 26 грудня 2017 р.

Бібліосвято «Новий рік крокує – свято нам дарує»

Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом багатьох років щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі.
Сьогодні  учні 2Б класу НВК №3 (класний керівник Ірина Смолянська) відвідавши Володимир – Волинську  дитячу бібліотеку потрапили у справжню новорічну казку.
Поздоровити читачів та гостей бібліотеки прийшли різні казкові герої – Попелюшка (Оля Васильчук), Міккі Маус(Катя Бурлаченко) , Білочка (Софія Марчак), Баба  Яга( Юля Козачук), Снігурка ( Каріна Колесник) і, звичайно ж, Дід Мороз (Володя Литвин). Кожен з них приготував різноманітні веселі ігри, пісні та чудові конкурси. Діти розповідали  вірші, співали пісні, а Дідусь вручив солодкі подарунки.

Безліч новорічних сюрпризів, гарна музика, цікаві ігри та хороводи для дітей дали можливість усім учасникам свята дійсно потрапити в атмосферу новорічної казки, де все ж таки добро перемагає зло, та отримати незабутні враження на цілий рік.









Немає коментарів:

Дописати коментар