понеділок, 30 липня 2018 р.

Володимир – Волинський: прогулянка книжковим містом

Наш древній Володимир - Волинський відсвяткував 1030 років. День міста-2018 пройшов цікаво і незабутньо! Панували відмінний настрій і чарівна атмосфера! Міська бібліотека для дітей також відзначила це чудове свято і запросили всіх бажаючихн до «Бібліотечної альтанки» Усі , хто любить наше древнє місто, цікавиться його історією мали змогу познайомитись з книгами про наше місто, які були представлені на книжковій виставці «Володимир – Волинський: прогулянка книжковим містом».
Виставка «Історія міста у фотографіях» познайомила жителів і гостей з старими фотографіями.
Бібліомайстерня запросила до себе шанувальників модульного орігамі, тут Юля Глущук представила свої роботи, та для вісіх бажаючих провела майстер клас.
«Княже місто моє, я бажаю тобі…» це виставка – привітання для тих, хто бажав поздоровити своє рідне місто з іменинами.
В цей день було море вражень і позитиву . Свято вийшло яскравим, насиченим і цікавим!

1 коментар:

  1. “Я не міг би закрити свій перший дім без пана Бенджаміна Лі! В цій угоді Бенджамін та його команда пішли за мене. Він з легкістю впорався з моїм дуже жорстким розворотом і завжди був доступний для мене, коли у мене були запитання (а в мене було багато), навіть коли він був далеко від офісу, що я дуже вдячний! Він та його команда впорались із багато продавців у останню хвилину і невтомно працювали, щоб переконатись, що я можу закрити до закінчення терміну оренди (і моєї допомоги на перший внесок). Містер Бенджамін - надзвичайно обізнаний співробітник з питань позик, ввічливий і терплячий. Я пройшов кілька пропозицій щодо нерухомості до моєї остаточної покупки, і Бенджамін був там, щоб допомогти у кожному, часто координуючись із моїм агентом за кулісами. Я відчував підтримку протягом усього процесу. Завдяки Бенджаміну та невтомним зусиллям його команди, я тепер пишаюся власником будинку! Я б закликав Вас розглянути Бенджаміна Бріеля Лі для будь-якого виду позики. Пан, Бенджамін Лі Контактна інформація. Через WhatsApp + 1-989-394-3740 Електронна пошта - 247officedept@gmail.com.

    ВідповістиВидалити