середу, 20 березня 2019 р.

Екскурсія «Цікава знань доріжка, коли з тобою книжка»


20 березня на гостину до Володимир – Волинської дитячої бібліотеки завітали учні 1-В класу НВК №3, класний керівник Олена Здомищук. Книгозбірню діти відвідали вперше, тож на них чекала пізнавальна екскурсія «Цікава знань доріжка, коли з тобою книжка» від бібліотекаря Марії Бардась. Допитливі малята уважно слухали розповідь бібліотекаря про бібліотеку та її «жителів» – книг. Діти дізнались,що означає слово «бібліотека», а нові терміни «абонемент», «читальний зал», «стелаж», «формуляр» поповнили їх словарний запас.
А ще працівники бібліотеки, разом з активістами учнями
4-Г класу НВК №3( Ліля Савчук – Королева книг; Юра Федорук – Буратіно; Настя Замрига – Книжечка; Аня Кондисюк – Зла чарівниця; Дарина Соболь – Попелюшка; Олександра Щербик – Мальвіна; Настя Єгіазарян – Баба Яга і Діма Новосад - Клоун) організували для маленьких відвідувачів справжнє свято казки.
Маленькі читайлики покидали книгозбірню з приємними враженнями та купою веселих емоцій, адже перше знайомство з бібліотекою для дітвори було незвичайним, загадковим і казковим. Усміхнені обличчя дітей та сяючі оченята свідчили про те, що екскурсія всім сподобалась
.









Немає коментарів:

Дописати коментар