неділю, 23 червня 2019 р.

Бібліомайданчик



Настало  довгоочікуване літо, яке  діти чекають з великим нетерпінням. Літо – пора канікул, веселих розваг та відпочинку, незвичайних пригод та подорожей.
Сьогодні  працівники Володимир – Волинської  міської  бібліотеки для дітей запросила   юних мешканців нашого міста  на літні забавлянки «Пізнаємо у забаві, світ книжковий і цікавий».
Чимало дітей мріють про відпочинок біля моря, дехто  про захоплюючі подорожі ,отож у цей день юні читайлики відправились  у  імпровізовану бібліомандрівку «Полювання за скарбами». Під час мандрівки  діти брали участь в конкурсах, відгадували загадки, давали відповіді на запитання казкової вікторини ,танцювали, веселились , а також  шукали скарби.
Розпочали  мандрівку з  порту  «Бібліотечна », а де бібліотека там і книги, тож до уваги відвідувачів книжкова виставка «На хвилях  книжкових  пригод» на якій представлені книги на морську тематику.
Діти прагнули нових вражень, веселощів, сюрпризів. Саме ці бажання і старались виконати працівники  дитячої бібліотеки  організувавши відвідувачам літні забавлянки . Вела їх у морську подорож бібліотекар Тетяна Островська  яка була в образі морського боцмана,а допомагали  в проведені свята активісти дитячої  бібліотеки Ліля Савчук(Пеппі Доавгапанчоха), Настя Єгіазарян (Піратша), Артур Юськів(Кіт Матроскін), Діма Новосад ( Капітан Врунгель)і Ярослав Мосорук(Вовчик-Пірат)

Свято дітям сподобалося. Воно закінчилося радістю, сміхом і хорошим настроєм, адже діти  не тільки корисно й цікаво провели свій час, але й отримали подарунки та розділили між собою здобутий скарб.










































Немає коментарів:

Дописати коментар