вівторок, 14 квітня 2020 р.


До уваги, у Володимир-Волинській міській бібліотеці  
для дітей є такі книги Сергія та Марини Дяченків!

Дяченко С, Дяченко М. Ключ від Королівства : роман /  М. та С.Дяченки; худож. – іл.. Ю. Є. Нікітін; худож. – оформлювач Н.С. Галавур. – Харків : Фоліо, 2017. – 283 с.: іл.. – ( Світи Марини та Сергія Дяченків)
Ключ від Королівства» — перший роман трилогії про пригоди школярки-семикласниці Ліни Лапіної (до трилогії також входять романи «Королівська обіцянка» і «Зло не має влади»). Ця трилогія вийшла в новій серії видавництва «Фоліо» «Світи Марини та Сергія Дяченків», у якій будуть опубліковані майже всі твори (понад 20 томів) письменників, перекладені українською та чудово ілюстровані. Також у цій серії 2017 року вийшов друком роман «Страта».


Дяченко С, Дяченко М. Варан : роман /  М. та С.Дяченки; худож. – іл.. Ю. Є. Нікітін; худож. – оформлювач Н.С. Галавур. – Харків : Фоліо, 2017. – 283 с.: іл.. – ( Світи Марини та Сергія Дяченків)
Дивовижний світ зі своїми законами. Маги, які творять дива і знають наперед думки простих людей. Захоплюючі пригоди, неймовірні тварини, живі поля і ліси — у романі М. та С. Дяченків «Варан» є все, що потрібне «справжньому» фентезі. Але є і те, що відрізняє прозу Дяченків від інших, — філософський зміст, одвічні питання, на які, можливо, немає відповіді, але які повинна поставити собі кожна людина...

Дяченко С, Дяченко М. Зло не має влади : роман /  М. та С.Дяченки; худож. – іл.. Ю. Є. Нікітін; худож. – оформлювач Н.С. Галавур. – Харків : Фоліо, 2017. – 316 с.: іл.. – ( Світи Марини та Сергія Дяченків)
«Зло не має влади» — останній роман трилогії про пригоди школярки-семикласниці Ліни Лапіної (до трилогії також входять романи «Ключ від Королівства» і «Королівська обіцянка»). Ця трилогія вийшла в новій серії видавництва «Фоліо» «Світи Марини та Сергія Дяченків», у якій будуть опубліковані майже всі твори (понад 20 томів) письменників, перекладені українською та чудово ілюстровані. Також у цій серії 2017 року вийшов друком роман «Страта».
Що чекає Королівство, мешканці якого забули свого короля? Звісно, воно приречене на загибель та запустіння. Тим більше коли його осаджує Сарана — жахлива стонога і сторука навала змітає й витоптує все на своєму шляху, і немає від неї порятунку. У Ліни, мага дороги, є лише три дні, щоб урятувати Королівство… 

 Дяченко С., Дяченко М. Габріель і сталевий Лісоруб / Марина і Сергій Дяченки; переклад Н. Брискіна. - 2-ге вид. - Вінниця : Теза, 2013. - 93 с.: іл. - ( Серія " Пригодницька бібліотека") 
Колись давно, в дитинстві, Габріель вчинив дурницю. Лише одну, але непоправну. І його плем'я на величезному кораблеві зі сріблястими вітрилами полетіло шукати інших світів. Габріель мешкає у гущавині лісу. Він грає на арфі, флейті і сопілці, читає кам'яні книжки і п'є чай з духмяних трав. А ще-чекає на своїх батьків. Це маленький кентавр, який може врятувати ціле місто людей.

Шановні шанувальники творчості Сергія і Марини Дяченко чекаєм вас після карантину у нашій книгозбірні!

Немає коментарів:

Дописати коментар