понеділок, 5 квітня 2021 р.

Cміх-тайм «Хто сміється, тому все вдається»,


 Перше квітня всі чекають

Бо сміятися бажають.

Хоч в порядку слух і зір,

Та нікому ти не вір.

Вже давно помічено, що навесні люди частіше жартують. Надворі  світить сонечко і настрій стає кращим, веселішим, тож недаремно квітень вважають місяцем сміху.

Сьогодні на літературно – розважальний сміх-тайм «Хто сміється, тому все вдається», який приурочений Дню сміху, до Володимир-Волинської міської бібліотеки для дітей разом із класоводом Світланою Валентинівною Корець завітали учні 2- Г класу НВК №3.


Дійство розпочалося  з розповіді бібліотекаря Тетяни Островської  про 1 квітня – День гумору та сміху, та знайомства з письменниками гумористами, книги яких були представлені на тематичній  виставці «Книги що дарують сміх». Веселі та яскраві книги не тільки піднімуть настрій дітям , а ще й долучать до чарівного світу читання!

Бібліотекар також зачитала дітям гуморески Павла Глазового та Грицька Бойка.

Потім до маленьких відвідувачів завітав Клоун який на протязі всього заходу проводив з дітьми різноманітні конкурси ,тож діти розгадували загадки, брали участь у веселих розіграшах і конкурсах, танцювали (в образі Клоуна виступила студентка Володимир-Волинського педагогічного коледжу Діна Шавала). 

Бібліотекар Марія Бардась познайомила маленьких читачів з тематичною  виставкою "Книги ,що дарують сміх",на якій представлені смішні та кумедні історії ,вірші,гуморески. Хочеться відмітити ,що велика  частина книг  розміщених на виставці отримані за Програмою поповнення бібліотечних фондів Українським і нститутом книги, а розрізнити їх можна завдяки спеціальній емблемі.

Свято пройшло весело і цікаво. Діти поверталися до дому з хорошим настроєм та чудовими подарунками.

Бажаємо, щоб на вустаху у кожного  була завжди лише посмішка, гарного всім настрою та веселого читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар