неділю, 27 березня 2022 р.

Онлайн-знайомство «Книжки для дітей про добрих муркотиків»

 


Чи знаєте ви, що сьогодні 28 березня - День поваги до кішки?

Цей день відзначають щорічно, щоб визнати всі зусилля і старання, які виконує ваша кішка (або кіт), щоб стати вам найвірнішим другом.

Кішки - це самі чуйні домашні тварини. Вони можуть відчувати абсолютно всі емоції своїх господарів. Можуть відчувати, коли ви засмучені, і проявляти свою любов різними унікальними способами: ходити за вами по будинку, проявляти особливу ніжність, або обніматися більше, ніж зазвичай. Ваша кішка була і завжди буде поруч з вами коли вам весело і коли вам сумно.

Сьогодні, в День поваги до кішки, закликаємо вас приділити своєму домашньому вихованцеві трохи більше часу і уваги, ніж зазвичай!

Котики по більшості пухнасті і ласкаві тварини, давно і по праву заслужили у людей повагу й любов. Скільки книжок написано про цих тварин? Коти й кішки - вічні герої літератури. Чому письменники їх так люблять? По-перше, тому, що вони прекрасні. Недаром великий Леонардо да Вінчі називав це плем'я «шедевром природи». Так воно і є.

Тож ми працівники Володимир - Волинської бібліотеки для дітей пропонуємо вам ознайомитися з книгами які присвячені їх Величності котам!

Р.s: Сьогодні спустившись в бомбосховище я побачила в дівчинки Ілонки книгу «Киці –мандрівниці» і одразу згадала ,що саме сьогодні День поваги до кішок, про це я розповіла дітям, Ілонка зразу на це відреагувала, вона сказала що у них дома є кіт, а книга яку вона взяла з собою почитати, про кицю.





Немає коментарів:

Дописати коментар