вівторок, 21 листопада 2017 р.

Ми є народ, якого не здолати.


Чотири роки тому українці на весь світ надпотужно проявили себе як нація, як свідоме суспільство. Найкращі сини і дочки України стали на захист своєї Гідності.
Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України Петра Порошенка у 2014. Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, що стали учасниками Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013–2014 років, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
З цієї нагоди в Володимир – Волинській бібліотеці для дітей розгорнуто книжкову виставку « Ми є народ, якого не здолати». На виставці представлено фотоальбоми, літописи очевидців подій, романи, оповідання, вірші, газетно – журнальні статті присвячені доленосним подіям в Україні початку XXI ст.
Революція гідності не тільки сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму, а і показала важливість національної ідеї. Нині саме за неї триває боротьба, і те, наскільки ця боротьба буде успішною, залежить від кожного з нас.

Немає коментарів:

Дописати коментар