четвер, 6 грудня 2018 р.

Герої серед нас

Що ж означає бути героєм? Просто потрібно не бути байдужим до чужої біди.
 Сьогодні героїв дедалі більшає, адже кожен, хто стає на захист своєї держави, поповнює лави добровольців у війні на сході України — герой. Кожен, хто робить свій внесок у перемогу України — герой. Кожен, хто ризикує життям, аби надати таку потрібну допомогу в зоні АТО — герой. І ми горді тим, що маємо стільки героїв із хоробрими серцями, які відстоюють Україну.
6 грудня працівники Володимир – Волинської міської бібліотеки для дітей спільно з управлінні освіти, молоді та спорту, та за підтримкою відділу культури і туризму  провели свято – нагородження переможців міського етапу обласного творчого конкурсу «Герої серед  нас», в якому взяли  участь  учні   1- 11 класів . Мета конкурсу  вшанування  подвигу воїнів АТО, та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.
Учасники конкурсу представляли свої роботи, серед яких слайд- презентації, відео -  презентація, публіцистика, проза і поезія. Завідуюча дитячою бібліотекою Ольга Лівак вручила переможцям  конкурсу  Дарині Мирончук учениці 11- А класу НВК №3 за роботу «Дмитро Колєсніков – учасник війни на Сході України» та Миколі Бондаруку учню 2- А класу ЗОШ № 1 за роботу  «Мій хрещений» грамоти відділу культури  і  туризму  та подарункові сертифікати на 200 грн., подякою і подарунковим сертифікатом на 100  грн. було відзначено слайд- презентацію «Небесна сотня в вирій полетіла» учениці 8 – А класу  ЗОШ №2 Яни Макаренко, решта учасників отримали подяки і
солодощі.
Перед  гостями свята   виступили  вихованців зразкової студії «Лодомир» ЦПО  Аліна  Смірнова з піснею «Батькова сорочка» і сестрички Анастасія і  Ангеліна Слісаруки з піснею «Ми хочем миру», художній керівник Галина Володимирівна Тюрікова
Бібліотекар Тетяна Островська ознайомила присутніх з книжковою виставкою «Герої нашої доби», на якій представлені книги, журнали  про героїв  Небесної сотні і про воїнів АТО, а також фотографії наших земляків які віддали своє життя заради мирного сьогодення.
Член журі,науковий співробітника історичного музею ім. Омельяна  Дверницького Богдан Янович подякував дітям за хороші роботи і закликав  берегти пам'ять про тих хто  захищає рідну землю, віддаючи своє життя за наше майбутнє, за незалежність, мир, волю, справедливість. Адже  герої не вмирають! Вони вічно житимуть у наших серцях.


















Немає коментарів:

Дописати коментар