четвер, 24 грудня 2020 р.

Конкурс "Казку складаю сам"

 


Казки поруч із нами з самого дитинства. Вони не мають кордонів і мандрують різними країнами. Казка вчить нас мріяти й бачити світ по особливому. Сьогодні у Володимир – Волинський міській бібліотеці для дітей відбулося – нагородження переможців міського етапу обласного конкурсу юних казкарів «Казку складаю сам» серед учнів 1- 9 класів. Мета і завдання конкурсу – залучення дітей до творчості, виявлення юних літературних обдарувань.

На конкурс надійшло двадцять дві роботи, серед яких журі відібрало сім найкращих. Переможцями стали:
Серед учнів 1-4 класів:

І місце- Аня Мельничук учениця гімназії ім. Олександра Цинкаловського, 4-Б клас ,
ІІ місце - Марія Морис учениця гімназії ім. Олександра Цинкаловського, 4-А клас,
ІІІ місце – Галина Мазурок учениця гімназії ім. Олександра Цинкаловського, 4-А клас.
Серед учнів 5-7 класів:
І місце - Дарина Католик учениця 6-А класу, читачка дитячої бібліотеки ,
ІІ місце - Юлія Горбач учениця навчально виховного комплексу «ЗОШ №3- ліцей», 7-Б клас і Дмитро Адамчук учень загальноосвітньої школи №1, 6-А клас
ІІІ місце – Лідія Борисова учениця ліцею «Центр освіти», 5-В клас.

Член журі, Любов Нестерук, головний спеціаліст відділу культури і туризму поділилася думкою щодо казок, подякувала дітям за хороші роботи і закликала юних казкарів творити свої особливі казки, тому що казка вчить добру і засуджує зло, навчає любові до прекрасного, а також вчить вірити у дива. А найголовніше, чого вчить нас казка — залишатися в душі дитиною, а значить, трішечки Чарівником . А диво здійснилося, напередодні Новорічних свят переможці отримали грамоти і чудові подарунки, а решта учасників отримають подяки за участь в конкурсі і подарунки.

Працівники дитячої книгозбірні оформили виставку «Казку складаю сам»,на якій представлені конкурсні роботи юних казкарів.
Кращі роботи будуть передані до Волинської обласної бібліотеки для дітей для подальшої участі в обласному конкурсі юних казкарів «Казку складаю сам».
Працівники дитячої бібліотеки дякують за співпрацю вчителям і бібліотекарям шкіл міста та Володимир- Волинському міському відділу культури і туризму за фінасову підтримку.







Немає коментарів:

Дописати коментар