четвер, 8 липня 2021 р.

Літературне знайомство


8 липня  Сергію Гридіну виповнюється 50 років, його творчий доробок радує юних читачів. Писати Сергій Гридін почав після однієї з перевірок на роботі. Бажання відірватися від реальності й поринути у світ, далекий від законів про корупцію, бухгалтерської документації та в’їдливих контролерів переросло в написання першої книги про Федька. «Федько, прибулець з інтернету»,«Федько у віртуальному місті», «Федько у пошуках чупакабри». Зовсім не підступний, а кумедний і дуже милий комп’ютерний вірус Федько опиняється в небезпеці. Щоб визволити його з віртуального полону, друзям Сашкові, Петрикові та Марічці Петренко доведеться блукати віртуальним містом та поквитатись із наймогутнішим комп’ютерним вірусом у світі…

Сергій Гридін чи не найперший наважився вголос говорити про теми-табу. Це перетворення товстуна на справжнього мужчину завдяки фізкультурі та спорту, підліткова вагітність ,тема онкологічного захворювання та проблеми, пов’язані з цим – все це у підліткових книгах автора. Повісті Сергія Гридіна легко написані, правдиві й актуальні. А саме головне, що читач у кожній книжці вловлює «гридінський» мотив «хочеш змін – працюй, тренуйся».

„Кігтик Ковбаско”- книга з якою сьогодні знайомить читачів бібліотекар Тетяна Шуба,  про дивне перетворення хлопчика Олега на власного кота ,вона вчить дітей повірити у власні сили, подолати власні страхи.

Дивіться відео за посиланням

https://www.facebook.com/100014279650900/videos/pcb.1143628149477584/1221168815000067

Щиро вітаємо письменника  з ювілеєм, зичимо міцного здоров’я  творчого вогнику, вдячних читачів і чекаємо на нові книги.

А всіх шанувальників творчості Сергія Гридіна запрошуємо до  Володимир-Волинської дитячої  бібліотеки ,адже тут на вас чекає безліч цікавих та захоплюючих книг талановитого, сучасного дитячого письменника.

Немає коментарів:

Дописати коментар