четвер, 1 липня 2021 р.

Cвято батька «Тільки ти, єдиний тато, і кращого немає на землі!»






 Тато, татко, татусю… Як багато важать для нас ці слова! Адже тато – головний чоловік у нашому житті. Людина, яка, не замислюючись, допомагає і підтримує нас у дитинстві.

У третю неділю червня в більшості країн світу відзначають День батька. Наша Володимир-Волинська бібліотека для дітей також приєднується до цієї події.«Тільки ти, єдиний тато, і кращого немає на землі!» під такою назвою відбулося сьогодні свято у дитячій книгозбірні. Бібліотекар Тетяна Шуба розповіла дітям про історію виникнення свята, ознайомила з тематичною виставкою «Мій тато - найкращий», на якій представлені книги з віршами та оповіданнями про тата. З любов’ю і захопленням говорили діти про своїх любих татусів. Ну а далі, всі разом долучились до майстер - класу «Подарунок для тата» і тут фантазії дітей не було меж, вони творили,прикрашали сувеніри та писали теплі побажання татусям.
20 червня в неділю, в День батька, татусі наших маленьких відвідувачів , які долучились до заходу що проходив в дитячій бібліотеці, отримають від своїх чарівних діток подарунки виготовлені власними руками.
Усіх батьків України вітаємо з Днем батька! Миру, злагоди, здоров’я вам!
P.s. Маленьким читайликам пропонуємо почитати книгу : Меламед Г. Найкращий татусь : для читання дорослими дітям / Г. Меламед ; намал. Н. Стешенко. — Харків : Ранок : МАГ, 2020. — 35 с. : іл. — (Зворушливі книжки). Ця книга в бібліотеці завдяки Програмі поповнення бібліотечних фондів від Українського інституту книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар