понеділок, 13 грудня 2021 р.

«Кольорові читання»


 Дорогі друзі, сьогодні 13 грудня у Володимир-Волинській дитячій бібліотеці стартує акція «Кольорові читання» − 7 днів/7 кольорів. Понеділок - червоний, вівторок- оранжевий, середа- жовтий, четвер- зелений, п’ятниця - блакитний, субота- синій, неділя- фіолетовий.

Розпочинаємо з червоного!
Червоний – найбільш емоційно насичений колір - збудливий, гарячий, асоціюється з агресією і небезпекою. Червоним легко привернути увагу до будь-якої реклами, він асоціюється з сонцем, вогнем, кров’ю. Його люблять сміливі, вольові, власні, імпульсивні люди. За фен-шуєм, відповідає за гроші та виживання.
Цей колір характерний для сангвініків. Люди, які надають перевагу червоному, люблять бути лідерами. Майже всі почуття у них на максимумі. Вони наполегливі, не відкладають справи на потім. Не рідко трапляється, що ті, хто обирають червоний, – егоїстичні, нетерпимі, уперті і жорстокі. Червоний – це активність, впевненість у своїх силах, прагнення пронизати, перетворити і підкорити.

Працівники бібліотеки створили червону виставку на якій представлені книги різної тематики обкладинки яких оформлені червоними кольорами.
Так як #Національний_тиждень_читання проходить на передодні новорічно - різдвяних свят, виставка прикрашена святковими іграшками та сувенірами червоного кольору.
Запрошуємо користувачів дитячої бібліотеки взяти участь у заходах.
Долучайтеся через свої профілі у соц.мережах, з тегом на улюблену бібліотеку, розповідаючи, які книжки цього кольору взяли у бібліотеці і прочитали,зроби світлину чи зніми відеоролик і бери участь у акції додаючи хештеги #ТижденьЧитання #ЗнайдиСвоюКнижку #КольоровіЧитання


Немає коментарів:

Дописати коментар