вівторок, 28 січня 2020 р.

Літературне лото «В країні сонячних зайчиків Всеволода Нестайка»

Всеволод Нестайко. Хто не знає цього сонячного українського письменника? Його твори добрі, світлі, з неповторними життєвими кумедностями, а подекуди з цікавими фантастичними елементами. Вони сповнені дитячої щирості і мудрості, вони – про важливе в усі часи – дружбу, добро, любов. Книжками Нестайка, написаними в дуже різних жанрах, зачитується вже не одне покоління читачів.
Всеволоду Зіновійовичу Нестайку в цьому році виповнилося б 90 років. Бібліотекар Володимир – Волинської бібліотеки для дітей Марія Бардась завітала до учнів 4-Б класу НВК №3 (класний керівник Ірина Смолянська) вона розповіла дітям про життєвий та творчий шлях навдивовиж талановитої людини . А також провела з дітьми літературне лото «В країні сонячних зайчиків Всеволода Нестайка», хочеться відмітити що більш обізнаними і кмітливими в цьому змаганні були хлопчики.
Невід’ємною частиною заходу став перегляд літератури
«Світ казкових пригод Всеволода Нестайка», на якому були представлені книги різних видавництв і різних років видання, що є у фондах бібліотеки. Та й взагалі, книжки Нестайка користуються великим попитом серед читачів. І в цьому немає анічогісінько дивного, адже в дитячого письменника Нестайка з його веселими, дотепними, мудрими повістями й казками десь під сотню виданих книжок, ціла авторська бібліотека!

Також четвертокласники жваво обговорювали прочитані твори письменника та з цікавістю розглядали книги Нестайка, які є в нашій бібліотеці.


Немає коментарів:

Дописати коментар