понеділок, 1 червня 2020 р.

Книжково- ілюстрована виставка «Дитинства світ чарівний»

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
Рішення про відзначення Міжнародного дня захисту дітей 1 червня прийняла Міжнародна демократична федерація жінок у листопаді 1949 року, і вже 1950 року був відзначений перший Міжнародний день захисту дітей. В Україні цей день відзначається із 1998 року. І з 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини. Кожна дитина має повне право бути захищеною, має право на повноцінне дозвілля й відпочинок, щоб  розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише  свято для  дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і здоровими.
Бібліотекар Марія Бардась для маленьких читайликів оформила  книжково- ілюстровану виставку «Дитинства світ чарівний» на якій представлені різноманітні книжкові видання для дітей про дружбу,родину, відносини, права, а ще на виставці експонуються книжкові новинки які ,впевнені, будуть користуватися попитом  у наших юних читачів. Тож після закінчення карантину з нетерпінням чекаємо  вас, наші маленькі відвідувачі,  в Володимир – Волинській  дитячій бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар