четвер, 25 червня 2020 р.

Віртуальна година «Свобода слова і права людини - наш Закон»

До Дня Конституції України працівники Володимир – Волинської міської бібліотеки для дітей підготували віртуальну годину «Свобода слова і права людини - наш Закон».
Бібліотекар Тетяна Шуба здійснила відео- екскурс в історію створення української Конституції, а також познайомила юних книгоманів з книгою «Я і Конституція» авторами якої є письменниця та правозахисниця Лариса Денисенко, Президент АПУ Андрій Стельмащук, член Правління АПУ Олександр Ільков, Голова Комітету АПУ Альона Шуліма. «Основа нашого задуму – щоби знайомство з Конституцією України починалося з дитинства, а про її дух та цінності говорили та замислювалися всюди: і вдома, і в дитячому садочку, і в школі, і в державних кабінетах, і в цілому у суспільстві», - коментують свій проект автори.
(запис віртуальної години https://www.facebook.com/100014279650900/videos/951833695302610/ )
А також для вас юні читачі безкоштовна електронна книжка «Конституція у коміксах» яку створили брати Капранови та художник Олександр Костенко за підтримки Українського культурного фонду (додаємо посилання)- https://osvitoria.media/news/konstytutsiya-v-komiksah-osnovnyj-zakon-derzhavy-vydaly-dlya-ditej/
А ще, цікаві і корисні інтернет ресурси «Дітям про Конституцію»
Конституція очима дітей - https://www.youtube.com/watch?v=9t4F7wB2DiY
Що таке конституція? -https://www.youtube.com/watch?v=qZ38qzNCZYc
До Дня Конституції України - https://www.youtube.com/watch?v=f4Cc6wHmNaI

Немає коментарів:

Дописати коментар