середу, 2 червня 2021 р.

Свято дитинства «Хай яскраво сонце світить, хай живуть щасливо діти»

 


Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.

З цієї нагоди бібліотекарі Володимир-Волинської дитячої книгозбірні разом з активістами Мартою і Яною Вавринюк, Софією Щурук, Владиславом Ляховичем та студентами педагогічного коледжу ім. Агатангела Кримського Дашею Недашковською і Анастасією Планковською підготували для дітей веселе свято дитинства «Хай яскраво сонце світить, хай живуть щасливо діти». Гостями бібліотеки були учні 3-В класу НВК №3 (класний керівник Олена Анатоліївна Здомищук). Захід проходив на дитячому майданчику біля дитячої бібліотеки.


Бібліотекар Марія Бардась розповіла маленьким відвідувачам про історію заснування свята, ознайомила з книжковою виставкою «Дитинства світ чарівний»на якій представлені новенькі книги отримані від Українського інституту книги та закуплені за кошти місцевого бюджету і побажали побільше читати книг та корисно і цікаво провести літні канікули.

Цікавий та емоційний заряд енергії отримали діти під час свята, адже на них чекало багато цікавих конкурсів та розваги. Не обійшлося і без традиційного конкурсу малюнка. За допомогою крейди маленькі відвідувачі перенесли на асфальт нестримну фантазію своїх дитячих голівок, малювали свої мрії . А на завершення казкові персонажі, які на протязі свята розважали маленьких гостей , подарували всім повітряні кульки.



Учасники дійства отримали призи, веселий настрій,заряд позитивної енергії та шалене задоволення.Було багато радісних посмішок, протягом всього заходу панувала атмосфера гарного настрою. Таким і має бути свято.









Немає коментарів:

Дописати коментар