понеділок, 7 червня 2021 р.

Привіт книжковий світ!


 3 червня. Ще одні гості Володимир-Волинської дитячої бібліотеки – це учні 4-А класу НВК №3 класний керівник Ольга Леонтіївна Міщенко.

Четвертокласники прийшли до бібліотеки попрощатися з молодшим відділом і сказати «Привіт книжковий світ!» відділу обслуговування учнів 5-9 класів.
Бібліотекар молодшого відділу Марія Віталіївна Бардась зробила аналіз читання учнів-читачів 4-А класу та відмітила кращих читачів.
Бібліотекар Тетяна Островська запросила гостей бібліотеки до читального залу, де діти познайомилися з періодичними виданнями та довідковою літературою дитячої книгозбірні.

А потім четвертокласники завітали на відділ обслуговування учнів 5 - 9 класів де їх радо зустріла бібліотекар Тетяна Адамівна Шуба, вона познайомила дітей з книжковими скарбами свого відділу,адже тут на них чекають цікаві фантастичні пригоди та подорожі , захоплюючі історії про підлітків, історичні романи, а також проінформувала про новинки літератури отримані від Українського інституту книги та закуплені за кошти місцевого бюджету і провела захопливу мандрівку книжковими та тематичними виставками.
Діти за час екскурсії отримали багато цікавої інформації та позитивних вражень. Усім дуже сподобалася пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від маленьких користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар