вівторок, 8 червня 2021 р.

На екскурсії в дитячій бібліотеці "Книжковий дивосвіт"

 


Літо – це пора канікул. Діти в цей час набираються сил, весело проводять час, ходять на екскурсії.

Книга – мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.

Саме із «мудрими порадниками» – книгами, бібліотекар  Володимир-Волинської дитячої бібліотеки Тетяна Шуба  знайомили своїх  відвідувачів,  учнів 5 – В класу Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Волинської обласної ради , які завітали сьогодні до дитячої книгозбірні на екскурсію разом з класним керівником Тетяною Володимирівною Гнатюк, вчителем української мови та літератури Наталією Володимирівною Кліщук і заступником директора з навчальної роботи Ларисою Миколаївною Фурманюк.


Бібліотекар Тетяна Адамівна розповіла дітям про історію виникнення книги та бібліотек, про правила користування бібліотекою та книгою, провела екскурсію залами бібліотеки.   Під час оглядово-пізнавальної екскурсії учасники мали змогу ознайомитися з усіма відділами дитячої книгозбірні, новими книжками отриманими від Українського інституту книги та придбані за кошти місцевого бюджету виставками літератури, періодичними виданнями.

Розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів,  подарували дітям купу нових вражень .






Немає коментарів:

Дописати коментар